Indhold

Statistikken omfatter alle de officielle løbsdistancer på landevej og stadion.

Der er anført navn, aldersklasse, tid, sted og dato for hvert resultat.

Øverst i hver øvelse er alle tiders top-10 resultater, derefter er resultater angivet for hver aldersgruppe.

Krav til resultater

I landevejsløb optages alle resultater på halv- og helmarathon ud fra den antagelse, at arrangørerne har tjek på deres opmåling af distancerne. På de øvrige distancer, især 10 km, skal ruten være godkendt af Dansk Atletik Forbund.

Aldersklasser

Samme person kan optræde flere gange på samme distance, idet det bedste resultat fra hver aldersgruppe registreres. Aldersgrupper omfatter ungdom, senior og veteran. Veterangrupper er inddelt i 5-års intervaller fra man er fyldt 30 år. Er der f.eks. angivet gruppen M50, tilhører man gruppen 50-54-årige mænd, og det er det år, hvor man fylder 50, at man hører til i denne gruppe.

Hvordan registreres resultater

Man er selv ansvarlig for at indberette sine resultater, hvis de skal med i statistikken. Det gøres ved at indrapportere resultatet under ”kilometerkonkurrencen” på hjemmesiden, især landevejsløbene, da undertegnede selv holder øje med baneløb på stadion og mesterskabsløb.

Fejl og mangler

Der vil være fejl og mangler i statistikken, da en del medlemmer ikke indrapporterer resultater, og da undertegnede mangler fødselsår på mange medlemmer, hvorved et resultat vil fremstå som ”senior”, selv om medlemmet er i en veteranklasse.

Har man bemærkninger eller tilføjelser, så send en e-mail til jens.otto.andersen@altiboxmail.dk

Mvh Jens Otto Andersen