OM KLUBBEN

Har du lyst til at løbe, så er Lemvig Løbeklub noget for dig …

  • kom i gang med at løbe
  • erstat ensomme løbe og/eller gåture med fællestræning
  • drag erfaring fra erfarne løbere
  • løb/gå på et hold med en erfaren tovholder i et tempo, der passer til dig
  • oplev, at det er både inspirerende og til fælles glæde at løbe og gå sammen med andre

Det har du mulighed for at gøre i Lemvig Løbeklub. Vi er en bred klub, hvor der er plads til alle, og vores træning tilrettelægges således, at alle kan være med, og alle udfordres.

Ved siden af løbe- og gå-træningen har vi en række sociale arrangementer.
Hver den første torsdag i måneden har vi klubaften, hvor klubben giver kaffe/the, og medlemmerne skiftes til at tage brød med; der kan købes øl/vand i klublokalet.

 

 

Mød blot op

Har du lyst til at deltage i vores fællestræning, så mød blot op. Har du lyst til at høre mere eller melde dig ind i klubben, så er du velkommen til at kontakte et af Lemvig Løbeklubs bestyrelses-medlemmer. Navne og telefonnumre er angivet nedenfor.

Alle er velkommen til at deltage i træningen nogle gange før de beslutter sig for medlemskab.

 

Arrangementer

Mandage i juni og august afholder vi baneløb på Lemvig Stadion. Her træner vi på distancer fra 400m til 5.000m. Endvidere står vi for planlægning og afvikling af Lemvig Byløb sidst i august, Juleløbet i Klosterheden 2. juledag og Lemvig Stafetten rundt om søen sidste i maj.  

For at variere træningen løber vi af og til andre steder, f.eks. fra Møllesøen, i Lomborg, Gudum, eller andre steder, og en gang om året griller efter en sådan løbetur.

Af andre arrangementer kan nævnes præsentation af løbetøj m.v. med mulighed for køb til favørpriser og foredrag af f.eks. løbere, fysioterapeuter eller andre med erfaringer inden for løbesporten.

Vi holder klubfest hvert andet år.

Andre løb …

I årets løb deltager vi som klub i de 3 vinterløb i henholdsvis Holstebro, Mejdal og Struer, Klosterhedeløbet i Fabjerg samt derudover 2 løb, som kan variere år for år. Klubben betaler her deltagergebyret. Herudover deltager klubbens medlemmer i en lang række løb i såvel indland som udland. Klubben giver kørselstilskud til løbere der deltager i mesterskaber.

Vi er i klubben behjælpelig med fællestilmelding og samkørsel til de forskellige gratisløb, hvilket vi alt sammen aftaler til vore fællestræninger.

På såvel klubaftener som til fællestræning udveksles der erfaringer omkring træning, konkurrencer, løbeudstyr, skader m.v., hvilket er til glæde for såvel nybegyndere som mere erfarne løbere.

 

Bestyrelsen

Louise Odgaard Jakobsen
Louise Odgaard Jakobsen

Formand

tlf. 3048 9369

Ole Winkel Pedersen
Ole Winkel Pedersen

Kasserer

tlf. 5180 1836

Mona Kristensen Stigaard
Mona Kristensen Stigaard

Bestyrelsesmedlem

tlf. 2946 6660

Kim Kjær
Kim Kjær

Bestyrelsesmedlem

tlf. 2984 8816

John Pedersen
John Pedersen

Bestyrelsesmedlem

tlf. 2174 2360

Indmeldelsesblanket

Adresse

Lemtorpskolen
Nissumvej 10
7620 Lemvig

Kommende events
There are no upcoming events at this time.