Træning

 

 

 

Vi træner…

 Fællestræning året rundt:

1. oktober til 31. marts: Torsdage kl. 18.00 ved Lemtorpskolens blok F
Lørdage   kl. 13.30  ved P-pladsen på Stalhøjevej

1. april til 30. september:  Sommerferie i juli 

Tirsdage kl 18.00 ved Lemtorpskolens blok F
Torsdage kl 18.00 ved Lemtorpskolens blok F
Lørdage kl 13.30 ved P-pladsen på Stalhøjevej

Eksempler på ruter….

Når vi løber fra Lemtorpskolen varieres løberuterne efter vejr, vind og humør …. En klassiker er den ”gamle vinterrute” på 10,9 km. Men ellers ruter på mellem 5 – 15 km.

Der er altid nogle, der løber i samme tempo som dig

 Fra Staldhøjevej, i Klosterheden, er der markerede ruter på 5,1 og 10,2 km, og derudover ”gamle” ruter på 13,3 og 19,6 km. Alle ruterne kan både afkortes og forlænges

Generelt lærer nye medlemmer ruterne at kende ved at følges med et af de “gamle” medlemmer. Vi har kort over Klosterheden til dem, der måtte ønske dette.

Træningsprogrammer

PDF’er af træningsprogrammer til Gå, Begynder, 10 km og Halvmaraton finder du her:

Arrangementer

Mandage i juni og august afholder vi baneløb på Lemvig Stadion. Her træner vi på distancer fra 400m til 5.000m. Endvidere står vi for planlægning og afvikling af Lemvig Byløb sidst i august, Juleløbet i Klosterheden 2. juledag og Lemvig Stafetten rundt om søen sidste i maj.  

For at variere træningen løber vi af og til andre steder, f.eks. fra Møllesøen, i Lomborg, Gudum, eller andre steder, og en gang om året griller efter en sådan løbetur.

Af andre arrangementer kan nævnes præsentation af løbetøj m.v. med mulighed for køb til favørpriser og foredrag af f.eks. løbere, fysioterapeuter eller andre med erfaringer inden for løbesporten.

Vi holder klubfest hvert andet år.

Klublokale

Vores klublokale findes i kælderen under blok F på Lemtorpskolen.
Den første torsdag i hver måned holder vi klubaften efter løbeturen, hvor klubben giver kaffe/the, og medlemmerne skiftes til at tage brød med; der kan købes øl/vand i klublokalet.

Indmeldelsesblanket

Adresse

Lemtorpskolen
Nissumvej 10
7620 Lemvig

Kommende events
There are no upcoming events at this time.