Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 7. november kl. 13-16.

Som erstatning for Vestjysk Halvmarathon, som vi skulle have været afsted til som klubtur, men som desværre er aflyst i år, afholder vi i klubben et kursus med fokus på løbestil/løbeteknik.

Nu tænker I nok, at man da bare skal sætte det ene ben foran det andet, når man løber – hvor svært kan det lige være…!! Men faktisk kunne mange af os med fordel få luget ud i dårlige vaner og derved (måske/forhåbentlig) undgå irriterende løbeskader.

Løb er ofte forbundet med overbelastningsskader, som kan få konsekvenser for dit løb. På dette kursus får vi indsigt i, hvordan vi ved at optimere løbestilen kan få en mere effektiv stil og samtidig nedsætte risikoen for skader.

Vi får besøg af en løbeinstruktør fra DGI, som vil undervise os i, hvordan man finder den rette løbestil, løbeteknik og løbetræning, der matcher ens krop. Du får både teori og praksis på kurset, så husk løbetøjet og -skoene.

Tilmelding på listen i klubben eller til Louise (louiseodgaard@jubii.dk / 3048 9369) senest d. 29/10. Information om stedet, hvor kurset afholdes, kommer senere (det bliver i Lemvig).