Vi har i Lemvig Løbeklub mistet en af vores ildsjæle og æresmedlemmer. Morten har betydet meget for løbeklubben igennem mange år, og hans indflydelse på klubben kan ikke undervurderes. Mortens ideer og initiativer gennemsyrer den klub, som vi er i dag, og vi vil savne hans ildhu, entusiasme og store organisatoriske indsigt.

Tilbage i 2010 præsenterede Morten en plan for løbeklubben, som skulle få flere i gang med at løbe. En grundig og vel-gennemtænkt plan for opstart af begynderløb: GetRunning. For sådan var Morten – ingenting blev gjort halvt! Der blev gættet meget på, hvor mange der ville dukke op den første aften, og der var nogenlunde enighed om, at vi nok skulle forvente mellem 25 og 50 nye løbeaspiranter. INGEN havde regnet med den overvældende succes, som det viste sig at være med ca. 250 nye løbere. Morten planlagde, lavede træningsprogrammer og –hold, organiserede sponsorer, annoncer i avisen og at vi kom på trænerkurser og meget, meget mere. Dette kæmpe store arbejde blev også anerkendt uden for klub-regi, og Morten fik Lemvig Prisen i 2011.Den omvæltning, som løbeklubben gennemgik i de år, er stadig grundlag for den måde, som vi organiserer træningen på i dag med bl.a. løbe-/gåhold og tovholdere.

Morten var stabil som få andre og kom altid til træning. Han har deltaget i et hav af motionsløb lige fra kortere distancer til marathon, måske med halvmarathon som favoritdistancen. Selv efter at helbredet satte en stopper for hans eget løb, kom han til træning og stod for vores opvarmning og var og med til “3. halvleg”, hvor han altid var god for en anekdote eller to.

Æret være Mortens minde.